Sarmice od blitve sa svežim izmiksanim nadevom od ribe, senfa, pavlake, jaja i začina; pržene na ulju, kuvane 30 minuta u začinjenom fondu od supe, vina i limunovog soka sa dodatkom senfa.
- oko 800 gr blitve, kratko blanširane
- 4 filea bele ribe
- 4 kašike kisele pavlake
- 2 kašike senfa
- so, biber
- pola kašičice sušenog bosiljka
- 2 jaja
- 2 kašike susamovog ulja
- 1,5 dl belog vina
- 1,5 dl bistrog fonda od povrća
- sok od pola limuna
- 4 filea bele ribe
- 4 kašike kisele pavlake
- 2 kašike senfa
- so, biber
- pola kašičice sušenog bosiljka
- 2 jaja
- 2 kašike susamovog ulja
- 1,5 dl belog vina
- 1,5 dl bistrog fonda od povrća
- sok od pola limuna
Нема коментара:
Постави коментар