Abeceda kulinarstva

Abeceda kulinarstva - leksikon najboljih recepata za najlakše pretraživanje i jednostavno pripremanje

Странице

▼

Đuveč sa svinjskim mesom i povrćem

›
  - 1 kg svinjskog buta isečenog na kocke - 1 kg krompira isečenog na kocke ili režnjeve - šargarepa, celer, peršun, paškanat isečeni na koc...

Bela pasta

›
- 500 gr pilećeg belog mesa iseckanog na kockice ili trake - ulje - mleveni beli biber - so - pavlaka za kuvanje, neutralna - malo kisele pa...

Čvarci kao predjelo

›
  ZASEKA jelo od čvaraka, neko ga koristi kao predjelo, a neko kao užinu, uglavnom je to namaz. Suva mesnata slanina (oko 2 kg), čvarci (2 k...

Pileći perkelt sa celerom i pečurkama

›
- 500 gr pileće mesa iseckanog na kocke - 150 gr seckanog ili rendanog celera - 100 gr rendane šargarepe - oko 100 gr pečuraka secka...

Mleveno meso - masa za oblikovana jela

›
Za pripremanje mase za oblikovana jela od mlevenog mesa najbolje je koristiti meso protkano masnim tkivom, jer to meso čini sočnijim. ...
›
Почетна
Прикажи веб верзију
Омогућава Blogger.